Båten

Hej!
Har inte kunnat blogga för vi har varit på landet. Vi åkte till landet i torsdags morse och åkte hem i dag. Vi har badat och varit med våra små kusiner :D Mamma kom och hämtade hos från landet klockan 7 och då kom vi hem vid åtta och sen dess har vi fixat båten och lagt i båten så nu kan vi åka med den :D Nu ska jag nog sova, imorgon ska jag fixa båten med pappa.
pusss

Äntligen!

Äntligen är min one piece här :D

Bio!

Hej!
Igår hann jag inte blogga för jag var med Linn hela dagen. Klocka 12 åkte vi med bussen och gick på stan, jag köpte en nagelfil. Klockan 3 eller något åkte vi hem till henne och där var vi och gjorde massor. När klockan var 8 så åkte vi in till stan och kollade på bio. Vi kollade på baksmällan 2 den var jätte bra :D Sen åkte vi hem. Nu idag så vet jag inte vad jag ska göra, får väl hitta på något.
pussss

You taking me higher !

hej!
nu är jag hemma efter många dagar på landet. Vi har varit på midsommar firande 2 dagar, både fredagen och lördagen. Idag så kom jag hem vi 1 och då hängde jag med min granne emil på invigningen av sports camp. Sen har jag varit med isak och fanny och badat och så har vi spelat lite spel. Men nu ska jag kolla på lite bloggar och sånt :D
pusssss

Midsommar !

Hej!
Hittade en dator hos våra kompisa som jag fick låna. Nu är jag på våra kompisars land , förut var vi på mormor och morfars land och åt sen åkte vi till våra kompisar och där ska vi sova över eftersom vi ska plocka blommor till midsommar kransen klockan 9 och ´fira´ midsommar med dom. Så vi ska sova hos dom med iimorgon också :D Men nu ska jag göra något.
pusss

Midsommar :D

Hej!
nu ska jag gå och packa det sista sen när mamma kommer hem så ska vi åka. Jag kommer inte kunna uppdatera tills på söndag om inte morfar tar med sig datorn !
pussss

Willys :D

Hade ingen bild :D
Hej!
Nu har jag kommit hem från stan eller vi var på Willys och handlade mat. Nu ska ska jag kolla på tv och packa lite mer till i morgon.
pussss

Djur på blomman !

Hade ingen matchande bild så det fick bli på en blomma
Hej!
Idag bilir det inte att göra så mycket, eller klockan är ju redan fyra snart så. Men i alla fall idag har jag kollat på film, varit med Nisse lite och bara tagit det lungt. Nu ska jag kolla på en film till så vi ses !
pusss

Tävling !

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Kläderna jag köpte :D

pussss (bilderna är tagna från google)

Smultron , mmm !

Bilderna är tagna på Landet. (tagna av mej )
Hej !
Nu har jag kommit hem från Landet, vi kom dit i går och sov över där till i dag ! Vi spelade kort, spelade fotboll och typ myste bara :D Nu ska jag gå ner till Emil och Isak tror jag, ses senare och då får ni bilder på kläderna jag köpte.
pussss

Landet :D

Hej!
Nu har jag precis kommit hem från maxi, var där med mormor, morfar och Fanny. Jag fick en lång klänning (grön) och typ en shorta utan ärmar. Nu ska jag åka ut tilll landet och vara med mormor och morfar och Fanny och  typ spela spel och köra lite basket och så. Ni får se bilder imorgon. Vi ses (kommer inte kunna upptatera mer i dag)
pusssss

Lång dag !


Hade ingen bild som var om dagen men det fick bli en blomma.
Hej!
Idag så har jag gjort ganska mycket , dagen började med att jag åt frukost ( micaela var här). Sen gick jag upp och fixa och packade. Sen klockan halv 12 så åkte vi och stjusade hem Micaela och sen åkte vi till maxi och köpte blommor och ett smycke till mammas kompis som hade fyllt år. I alla fall sen åkte vi till en en annan av mammas kompis och träffade hennes hundar och lekte med dom. Vi var väl bara där i 30 min, innan det var daxs att fortsätta hem till min Farmor som vi åt smörgåstårta hos och prata och så för hon fyller år imorgon. När klockan var 2 så åkte vi till mormor och morfar där vi typ kolla på fotboll, fikade och spelade kort. Sen klockan 6 så åkte vi till några av våra kompisar där min syrra hade fixat en ´halv åtta hos mig `kväll med Cissi. Som förrätt fick vi typ taco chips med jalapenos och smält ost, till varmrätt fick vi kyckling inlindad i bacon och haselbaks potatis och sås. Som efterrätt fick vi muffins med grädde och jordgubbar på. Det var en bra dag! Imorgon ska Fanny och jag hitta på något att göra med mormor och morfar.
pusssss

Stan och micaela!

Micaela
Hej!
Idag så vaknade jag vid 10 typ. Jag gick ner, åt  frukost och kollade på tv och så. Klockan 2 åkte mamma och jag
till stan jag köpte en tröka ( bild över ). Efter stan åkte vi till min gamel mormor och sedan hämtade vi micaela eftersom hon ska sova hos oss. Micaela, jag och Fanny har spelat tennis sak och lite till. Nu ropar dom på mej!
pussss

Jordgubbs tårta !

Har precis ätit jordgubbs tårta som mormor och morfar tog med till oss. Dom var här och åt och så :D Den var jätte god!

är med oCH TÄVLAR!! :D:D


Flowers


En bild jag tog !
Har ju inget att göra så jag gick ut och tog lite kort, det vart bara några för det var ganska kallt ute. Och så hade det regnat ute.
pussss

ses?

Någon som vill ses ?

Löv!

Fotograf: Jag Kamera: Canon eos 500d
Vaknade för 10 minuter sen, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag får väl hitta på något. Men nu ska jag i alla fall äta.
pusss

Fanny !

Fotograf : Filippa (jag ) kamra : Canon eos 500 d
Fanny på bilden (min syrra)
Hej !
Nu har jag precis kommit från att Alexandra har tagit studenten , hon var jätte fin :D Efter utspringet så åkte vi hem till henne och åt och fikade och sånt.
I dag skulle jag ju ha gått på stan med Alice, men sen gick jag själv. Men jag hittade inget :/
Nu ska jag kolla på tv !
pussss

Alice !

Har precis vaknat och nu ska jag snart äta frukost. Klockan 1 i dag så ska jag möta Alice på stan, där vi ska kolla lite och så :D Klockan 2 kommer mamma till stan och då ska vi köpa present till Alexandra som tar studenten i dag. Klockan 4 så ska vi på student , när utspringet är klart så ska vi hem till dom och äta och ha det trevligt :D
pussss

Sofi !


hej!
Just nu är jag hemma hos sofi, vi ska snart dra till hageby centrum och äta mat. Sen ska jag gå in i en affär och köpa mer nitar. Klockan halv 5 ska vi dra till lindör och  vara med alla andra kompisar och grilla och mysa. :D
pussss

The flower have the power!

Foto av : Filippa Dahlberg !
Nu har jag kommit hem från min skolavslutning, det var väl sådär kul :/ Lite tråkigt att Linn ska sluta. Men ialla fall alla var jätte fina. Men i alla fall efter avslutningen så åkte jag och min familj och köpte spaciy hot , 13 c . Det är den godaste maten som finns. Nu har vi i alla fall ätit maten och nu sitter jag och skypar med Lilla Mi.
pussss

Nu är jag klar för skolavslutning!

Så här ser jag ut :
pussss

skolavslutning!

Hej!
I dag gick jag min sista dag i skolan innan sommarlovet :D Vi började klockan 9:00 i folkparken där vi körde beach vollyboll. Jag kollade på. Efter det så gick vi i klassen till halvars och köpte glass :D Sen när vi hade ätit upp så slutade vi och då var klockan 11. Då gick jag och Mi till stan och åt på istanbul kebab, jätte gott :D När vi hade ätit upp gick vi till gina och mi köpte solglasögon och sedan åkte jag till morfar som stjusade hem mig. Nu sitter jag vid datorn och snart eller om 2-3 timmar ska jag börja fixa mig för vi har skolavslutning klockan 18:00. Det ska bli jätte skönt med sommarlov. Men jag lägger ut en bild på det jag ska ha på mig vid 17:00 .
pussss

Vrinnevi

Photo by: Fanny Kamera: Canon eos 500 d
Hej !
Idag var vi i vrinnevi med skolan , det var inte så roligt. Vi hade olika statoner med olika lekar :/ Efter skolan så kom morfar och hämtade mej så åkte vi till paus och handlade mat. Efter det hängde jag med morfar hem , somnade. Klockan 4 kom pappa och hämtade mej och då åkte vi och köpte nitar till mina jeans short, nitarna ska jag ha på bak fickan :D Imorgon ska jag ha skol avslutining jag ska ha en vit kläning från nelly men ni får se bilder i morgon. Men nu ska jag ut och gå så hejdå :D
pusssss

nu blir det att ut och springa :D



Header :D

Vilken header tycker ni är finast och vilken ska jag ha ?
1, 
2,
pussss

Emil !

Photo by : Filippa       Kamera : Canon eos 500d
Jag var med Emil idag.
Nu är jag redo för en dag i skolan imorgon, har fixat allt och så. Vi ska vara i vrinnevi hela dagen och vi börjar klockan 10 så himmla skönt. Nu är det bara måndag och tisdag kvar sen har vi sommarlov. yeah !
Har skaffat en ny blogg som det bara är bilder på typ lite text, Klicka r för att komma till bloggen. Men nu ska jag kolla på tv och snart sova.
pusss

Water

Nu bilr det att bada i vatten spridaren med emil.
pusss

Heart ♥

Just nu sitter jag jag i soffan och kollar lite på tv. I går var jag ju hemma själv med min syrra och hennes kompis ochjag var rädd för det lixtrade och oskade hela kvällen. I dag ska jag nog vara med Johanna Ekeberg, vet inte vad vi ska göra men det får vi se.
pusss

hollywood hills..


Tunga !

Idag har jag inte hunnit blogga eftersom jag har kollat på Fannys fotbolls match och varit med Emil och Isak och gjort lite saker. Ikväll och nu är Fanny, Sandra och jag hemma själva eftersom mamma och pappa är på fest och kommer hem klockan 2-3 . Nu ska vi typ köra en mode show som ni kanske får se kort i från sen.
pusss

Svar från frågestunden!

Frågor från Klara
Favoritland? Spanien
Favorit motto? ?
Vad är meningen med livet för dig? Att man ska ha roligt, göra allt man vill och mycket mer :D
Penthouse i stortstan eller fin villa på landet? Fin villa på landet
Styrs du mycket av andra personer? Nej
Favorit bloggare? Kenzas blogg och massor av kompisars ( din )
Vart köper du de mesta av dina kläder? Monki,  Bikbok och HM
Vart får du din inspiration ifrån snyggo? Typ bloggar, skolan och tidningar och stan typ.
Puss :***
Frågor från Emily
är du kär ? Nej
lilla elr blått? båda, det bror på.
häst elr hund ? Hund
liseberg elr gröna ? Liseberg
godis elr chocklad ?
Godis
Frågor från Amandra
gillar du någon? Nej
isåfall, vem? Ingen
brukar du läsa min blogg? Jag har gjort det någon gång bara
är min blogg bra eller dålig? ( TÅL KRITIK ) . Den är bra
hur ont gjorde de att bryta armen: ont, lite ont, jätte ont?
Lite ont

dinosarium

Nu har jag precis kommit hem från en dag i skolan, i skolan så jobbade jag inget. Jag ritade mest och så var vi på den där dinosariumet saken vid flygeln. Där fick vi frågor vi skulle svara som det fanns fakta om i muset. Nu sitter jag i alla fall hemma och inte gör något. Men i kväll ska det komma lite kompisar hem till oss.
Ps : alla bilder jag lägger ut är tagna om mej om jag inte skriver något annat.
Pusssss

New in :D

Nu har jag precis kommit hem typ, jag fanny och mamma var på maxi och shoppade lite jag köpte ett par skor som jag ska ha till skolavslutningen och så handlade vi match och så åt vi där :D
pussss

Chokladboll :D


Just nu sitter jag hemma och äter en grädd chockladboll. I dag i skolan har jag inte gjort mycket, bara någon uppgift i matte. Jag trodde att det skulle bli varmt i dag så jag tog på mig shorts och linne och nu regnar det. I alla fall jag har anmält mig till min konfirmation och jag ska gå i kolmården den heter typ wild and holy. Det ska bli jätteroligt plus att Tove också ska gå på den. Men nu ska jag väl kolla bloggar och kolla på tv.
pussss

Flowers

Hej!
Just nu sitter jag hemma och slappar. Idag är det Torsdag och idag ska jag inte göra något speciellt i skolan, bara ta det lungt eftersom jag är klar med allt och efter skolan så ska jag kanske kolla på skor på stan. Om 10 min ska jag gå till bussen.
PS: glöm inte frågestunden

Sommaren är på G


VOV VOV !!!


Texas                                                                   Nemo
Bilder på hundarna över :D
Hej!
Idag har jag ju varit och vandrat och cyklat men jag vandra bara eftersom min arm är bruten. Vi cyckla, vandra, badade gjorde några och åt mat. Jag åt köttbullesallad men en jätte god sås och en bulle. Klockan 1 kom jag hem och då kom en av pappas kompisar och han åt mat här med pappa och jag lekte med hans tå chivavor (stavning) dom är jätte söta :D Ikväll ska jag gå på basket match med mitt lag, det är Sverige som möter Norge tror jag :D Det ska också bli roligt !
pusssss

Mot ågelsjön !

Hej!
Nu är jag redo för ågelsjön, alla i sjuan ska cyckla ditt men jag ska åka bil eftersom min arm. Men nu ska jag snart gå.
pussss

Ågelsjön !

Dagens outfit :D

Nu har jag fixat mej och allt och är klar för skolan. Och så har jag ätit frukost, klockan , om en kvart så ska jag gå ner till bussen och åka in till skolan och det är skönt för det är bara några dagar kvar och jag har inget kvar. Imorgon ska alla 7 på skolan åka till ågelsjön. Fast jag får ju åka bil, eftersom min arm.
pusssss

Solat


Har precis bakat kladdkaka och solat lite och badat. Nu ska jag dusha sen ska jag sola lite, eftersom det är så himmla fint väder ute :D
pussss

FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN!


Frågeatunden avslutas på fredag :D
pussss

Finspång

Hej!
Just nu sitter jag inne och kollar lite på datorn. Nyss var jag ner på fotbolls planen och kollade på min granne Isak som körde fotbolls match :D Men i går var det jätte roligt, vi fick en picknink korg och så lyssnade vi på massor av artister i Finspång:D Vi stog nästan längst framme så jag fick bra bilder. Dom som var där var Sahar hotnights, Kate ryan, EMD, någon tjej som jag inte visste vem det var, en kille (kommer bilder) , Stella mwangi och några dansare, Lasse berghage och kanske någon mer :D Det var jätteroligt i alla fall :D
Bilder : ( alla bilder är tagna av mej :D)
Coccise och beans ( stavning)
Lasse
Stella :D
Dansare :D
Joakim Kans
Någon tjej som sjöng jätte bra :D
EMD
Shara hotnights :D
Kate ryan ( hon var skit bra )
pusssssss

Kändisar ,

Hej!
Just nu sitter jag i soffan och har precis vaknat. I dag ska vi till simens och kolla på typ kändisar som kommer och ska sjunga :D
Igår så var vi hos Emil och isak och åt och gjorde massor + att jag var med Lisa också.
I fredags när jag var hos en kille som fyllde 30 så var det massor barn och så, vi körde vatten krig och massor annat, det var roligt :D
Bilder sen i Fredags :
pussss

One Piece!

Hej!
Just nu sitter jag inne och kollar på film , men snart ska jag går upp och fixa mej för vi ska på någon fest :D Med lite folk i släkten :)  Det ska bli roligt, jag tar med mej min kamera så jag tar lite kort och lägger in dom senare. Förresten jag bestälde en One Piece i Tisdags , hihhihi. Men nu ska jag kolla klart på filmen :D
pussss

RSS 2.0