Tagit lite foton

Idag har jag inte haft något att göra så tig lite kort förut, dom går inte att ladda upp så ni får en bild som jag har tagit från kameran!
Pusss


Lunch time!

Sitter just nu och äter lunch med min kompis Emelie. Vi ska börja att plocka upp varor om ca 20 min ! Sen slutar vi, yes det är fredag! Efter praon så ska jag träffa en kompis på stan. Men nu ska jag äta vidare!
Pusss

 


PRAO , PRAO !

Hej ! Den här veckan praoar jag, skönt !
Just nu sitter jag och plugga . Ikväll blir det att kolla på dolphins match. Måste även säga att jag åker till London i sommar och det ska bli så himla roligt , ska shoppa massssssssa.
Pussss

 


Roses are red, violets Blue. I have 5 fingers, the middle one's for you !

Dagen började med att vara med sina små kusiner, sedan så spelade vi match. Jag sög! Men vi vann med ca 60 poäng. Efter matchen drog jag till maxi och handlade mat för kvällen, just nu så har vi gäster. Nice! Imorgon är det match igen vid 10:00. Nice helg!
Pussss
Bild brist !


BLICK


Måste testa det här någongång, grymt snyggt!

YÄÄÄÄÄ


Going to the bus

Nu drar jag till bussen och sen vidare till Friskis och Svettis! Ska ha idrott där. Ikväll blir det att vara barnvakt till små kusinerna, kul !
Pussss


New shoes!


Dagen ...


Life's perfect


Följ mej på instagram !


Baby...

Hej! Dagen började med att kolla på dolphins 98 match, dom förlorade tyvärr. Efter matchen så stannade jag och Johanna och sköt lite och sen kom mamma och hämtade mig och då åkte vi till några kompisar och grillade. Nu har jag precis kommit hem från en spring tur på 4,5 km. Känns skönt, fast att det inte var så långt kanske. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa lite, och äta.
Pussss


Yääää vinst!

Tja! Drog hem en vinst idag, känns riktigt skönt! Efter matchen så åkte jag, pappa och Johanna till maxi. Efter det så åkte jag och Johanna hem till henne och vi köpte godis och så. Nu så kollar jag och Johanna på afv, kul! Imorgon blir det att åka till linghallen för att kolla på 98orna och 96ornas match.
Pussss


New !


Du <3

Hej finisar! Dagen har varit perfekt, jag har haft Studiedag och haft en jätte rolig basket träning! Imorgon är det fredag och det är grymt skönt. Imorgon blir det mys med familjen, skönt! På lördag blir det match mot Eskilstuna, tagga! Sen på söndag blir det kanske stan, får se! Det kommer blir en nice helg! Men nu ska jag sova för jag är jätte trött.
Pussss
(Hahahha random bild)


Perfekt helg

Hej ! Just nu sitter jag i bilen påväg hem efter en väldigt lycka helg. Började med att vi åkte till Gotland med båten, vi kom fram till det jätte mysiga hotellet vid 1. Jag, Ena, Johanna och Caroline bodde i samma rum och vi hade SKIT kul, hahha bästa. Pratade om allt! Sedan vid halv fyra... Hahha försökte vi att sova och jag somnade väl vid 4. Sen på morgonen gick vi upp vid nio och gick och åt en väldigt god frukost. Jag var faktiskt pigg vi klockan 9 efter att ha sovit i 5 timmar, jag är cool. Sen åkte vi till hallen och spelade en match. Vi låg under med 20 poäng under hela match men....... Vi vann med 2 poäng tillslut. Mitt lag är BÄST! Sen efter matchen åkte vi till mc donalds och åt och sedan gick vi runt i affärerna fanns, dom som fanns var typ 5 affärer. Vi tog båten vi fyra och var framme i Nynäshamn vid kart över 7. Nu väntas det en bil resa hem, vi ska stanna någon stans och äta om ca 1 timme. As nice helg! Bästa tjejer. Imorgon blir det skola.... Orkar inte. Men nu ska jag lyssna på musik !
Pusssss


Bästa helgen med dom bästa !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2091518/images/2012/pic_193409556.jpg" class="image">


Mot....

Hej mina fina! Just nu så sitter jag i bilen påväg till Gotland, ska dit och spela en match men kommer hem imorgon. Vi började åka för ca 5 min sen, och båten går klockan 8 och sen är vi framme på Gotland.
Pussss


Q/A

image description
Q: Sjukt fin jacka! Vart kommer den ifrån? Har letat överallt efter en fin kamouflage jacka men har verkligen inte hittat någon :(  Skulle vara otroligt snällt om du sa vart du hittat din fina! Ha en bra dag! :)

A: Tack så jätte mycket, jag har köpt den på urban outfitter, du kan beställa den eller så finns affären i Stockholm. Kram!

Collage!

Nu har jag gjort ett collage med kläder jag vill ha och det är en snygg outfit.

I love you 2morrow I love you 2day put it together and I love you 4 Ever

Tja! Just nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja. Efter skolan blir det att åka hem och plugga lite kanske. Dagen klädval ser ni på bilden.
Pusssss


Beautiful

Nu är jag påväg till skolan. Efter skolan blir det tränings och sen kanske plugga lite.
Pusss


Mot Linköping

Hej hej ! Började dagen med basket match, matchen gick inte bra. Vi gjorde nästan inga poäng i första och andra perioden, men i 3 och 4 så började vi sätta poäng. Vi förlorade matchen med 4p, jag spelade heller inget bra men jag är ändå lite nöjd över min insats. Jag satt 7/8 straffkast och samnlagt satt jag 12p. Nu är jag i alla fall påväg till linköping för att se på min syrras lags matchen! Jag kommer vara deras hejarklack, Hiho! Men nu är vi framme så nu ska vi hoppa av!
Pusss


We could have had it all

Hej! Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan, Fredag!!!!! Efter skolan ska jag hem, sen se på basket match, dolphins herrar spelar idag. På lördag blir det match mot Ullevi och sedan ska vi kanske hem till några kompisar och äta och vara med dom. På söndag blir det match mot Katrineholm, så det blir en rolig helg. Men nu ska jag snart hoppa av bussen.
Pussss


RSS 2.0