VÄRLDENS BÄSTA

Idag har jag träffat Rebecca, vi har gjort massa orkar inte berätta ska plugga!
Pussss


We are Young!


Solen skiner, himlen är blå!

Hej! Perfekt dag, 25 grader varmt. Solen lyser och jag jag ägnat hela eftermiddagen för att sola, så skönt! Imorgon blir det att åka på tält läger, as kul ! Men kanske lite varmt. Men det ska bli kul att träffa alla igen.
Pussss


Dagens!


Dagens!


4 instagram foton!


SHORTS VÄDER, ÄLSKA


Dagen

Tjao! Dagen har varit AS bra, började såklart med skola. Sen efter skolan så möte jag upp Rebecca och vi åkte hem till mig och gick på promenad till kiosken där vi köpte glass, nom nom. Sen blev det att köra match mot alla i mitt lags föräldrar, jätte kul!

Just nu så ligger jag i sängen och ska strax sova! Imorgon blir det skola och tränings!
Pussss


Going to Sleep

Tja! Ligger just nu i sängen och ska snart sova, dagen har varit bra! Träningen var rolig och jobbig och skolan var som vanligt.
Imorgon blir det att träffa Rebecca och senare på kvällen så har jag basket avslutning, då mitt lag ska köra match mot föräldrarna. Nu ska jag sova, god natt allihopa!
Pussss


Nytt skal!


Du äger!


Underbara dagar!

Hej! Dom här fyra lediga dagarna har varit as bra! Har gjort massa med roliga saker, i går var jag med min kompis Lisa, vi gick promenad och badade i hennes bubbel pool. Idag så har jag varit med Rebecca och det var jätte roligt jag köpte en grej som ni får se på bild senare idag eller imorgon.
Just nu så sitter jag i alla fall och kollar runt lite på datorn och ska snart dra ut och spela basket, sen blir det lite lite pluggning.
pusssss

Going for a.... Lång promenad!

Hej alla! Sitter just nu ute i solen samtidigt som jag lyssnar på Ed Sheeran, åh han är bäst! Snart kommer det även några trevliga personer hit, vi ska äta och ha kul. Senare ikväll blir det en lång promenad med min kompis lisa! Imorgon väntas en dag på stan med min kompis Rebecca, kul kul!
Pussss



Nu maxi


Lång helg!

Hej! Dagen har varit mycket bra, skolan gick bra och basketen gick bra, jobbig men rolig träning! Nu väntas lång helg, 4 ledig dagar, Jippi. Imorgon blir det pluggning med hjälp av mamma, kul.... Sen på fredag så ska jag och min familj träffa en annan familj och göra något och sen på kvällen grilla. På lördag blir det att träffa Rebecca, kul!!!! Men nu ska jag kolla klart på bb, hihi.
Pussss


Konfirmations träff, bäst!

Hej! Helgen har varit jätte bra, jag har varit på konfirmations träff ochvi har gjort jätte roliga saker inne på kolmården och jag har träffat underbara personer. Inne på kolmården hittade vi på mycket roliga saker, vi klappade djur, åkte safari saken den där linbanan, vi var inne i tiger bussen, vi var på morgon stall, åkte karusellerna och hade det jätte roligt. Just nu så sitter och kollar igenom lite bilder från helgen dom som ni får se.
pussss
( hihi apan sitter på min axel )

New in!


Två nya saker!


Dagens klädval....


Lockigt hår!


Stockholm

Tja! Efter skolan drog jag direkt och träffade Linnea, vi åkte hem till henne och åt. Sen drog vi till en av 97 killarnas pappa, där vi även möte upp Jessica och Hannah och åkte på direkten upp till Stockholm där vi kollade på pojkar 97s final match. Ingen visste om det så det blev en överraskning, dom vann iallafall! Nu är vi iallafall påväg hem, när jag kommer hem ska jag sova!
Pussss


Sommar nuuuuuuuuuu

Hej! Just nu så ligger i sängen och ska strax sova, dagen har varit bra! Efter skolan så drog jag och morfar och handlade spicy hot, nom nom! Sen hade jag träning, kul! Imorgon väntas en trevlig dag med min tjej kompisar, men jag kan inte säga vad som ska hända det får ni veta imorgon!! Hihi! Men nu ska jag kolla bloggar.
Pussss


Yeah!!!!


Jätte bra dag!

Tja! Det har varit en jätte bra dag, i skolan gick det bra och jag fick mycket gjort, nice nice! Träningen gick även brev, det var en rolig träning för vi var bara sex styckna och vi hade vatten krig, hahhah skit kul! Haha, just nu är jag i alla fall påväg hem från träningen och jag ska duscha, äta, köra 21an, läsa!!
Pusssss


Todays!


Valborg!

Hej! Valborg har varit jätte bra, mycket roligheter och skratt! Hihi, jag och Victor träffade några tjejer och killar, jätte kul! Vi var hemma hos en och Chillade, Hiho! Men nu ska jag fika med min mormor och morfar!
( det här har jag bärt idag, sommar!!! )
Pussssss


RSS 2.0