Feb. 28, 2012

Hej! Efter skolan så möte jag upp Johanna vid stan och vi gick runt och kikade i några affärer. Vid halv 4 så gick vi till Lucky 7 och väntade nervöst på våra pappor för vi skulle ta navel percing men nej, nej. Man behövde vara 15 och det är jag ju inte än, men vi åkte till studio 316L och nu har vi bokat tid tills imorgon. Så imorgon smäller det !! Imorgon blir det mycket plugg, studiedag imorgon ♥ Nu ska jag plugga vidare med hemkunskapen!
pusss

Till skolan

Nu drar jag till en skön skol dag, åh jag är ledig imorgon. Kolla min blogg i kväll ska visa en rolig sak, roligt! På bilden ser ni hur jag ser ut. Har på min Ramones tröja och min nya jacka.
Pussss


Drar mej mot skolan


26/2-2012

Hej!
Dagen har varit jätte bra, började dagen med plugg, sedan så var jag med Isak till 4. Sen kom en familj hem till oss och fikade och vi hade skoj. Nu ska jag kolla på spårlöst. Imorgon blir det skola, orkar inte.
Pussss


'

Hej mina fina! Sitter just nu med några kompisar, och jag vet inte vad vi gör. Vi ska i alla fall snart äta, gotti! Fick min efter längtade camouflage jacka idag, glad !
Pussss


Följ filippadahlberg på instagram


Melodifestivalen !

Sitter just nu och klunkar i mig lite drika och ska snart göra mig iordning för det ska komma några till oss idag och äta och kolla på melodifestivalen.Imorgon kommer det några tills oss, kul! sen blir det plugg.
pussss

Never Say Never

Tja! Dagen har jag tillbringat med Linnea, vi har kollat runt på stan, pratar och kollar på bio. En gång i Phuket såg vi, verkligen en se värd film. Kom hem vid halv 9 och sen dess har jag kollat på tv och datorn. Nu ska jag snart sova, imorgon blir det nog en lugn dag.
Pussss


Oh i swear to you, II'l be there for you!


Mot stan!!!

Hej!
Vaknade vid 10, åt frukost och fixade mig. Just nu kollar jag på tv och ska snart dra mig mot stan för att möta upp Linnea, vi ska gå en sväng och kolla runt.
Pussss


Ingelsta!

Tja! Har precis duschat och nu ska jag, mamma och min syster åka in till Ingelsta och kolla runt lite. Kul kul ! Nu ska jag fixa mig klart.
Pussss


studing

Tjao!
Vaknade vid 10 pågrund av solen, det vart jätte ljust i mitt rum. Nu så sitter jag och pluggar och ska äta lite thai soppa om några minuter, gott! Sedan blir det lite mer plugg och sedan vara med min granne. Chill dag!! Men nu ska jag duka.
pussss

I love you!

Tja! Dolphins förlorade matchen, dom spelade inte bra. Just nu så kollar jag på tv, ska snart sova. Imorgon blir det en dag med mycket plugg, och en chill dag. Skönt, kan sova länge. Men usch det är snart helg och det menas med att sportlovet snart är slut, jag vill inte ha skola. Jag vill sova länge, träna, ta det lungt och vara med mina fina vänner. Längtar till sommar lovet! Nu ska jag i alla fall njuta av slutet av sport lovet, varför går det så fort. På fredag blir det att vara med en fin vän, och sedan en chill helg. Men nu ska jag kolla vidare.
Bilder på min väg, Jag har satt upp bilder på min snygga kille . En av dom ;)
Pussss


Dam match

Tja! Dagen har beståt av linghallen och stan med Ena. Vi tränade lite och kollade runt på stan. Hon sov ju hos mig igår, så då åkte vi in vid 12. Nu har jag i alla fall precis ätit och ska snart åka till sa, ska kolla på dam match. Sen hem och sova, typ. Men nu ska min pappa visa mig något på datorn.
Pusss


Linghallen !

Är just nu i Linghallen med Ena, snart ska vi hem till henne och sedan gymma. Sen match, hon ska även sovs hos mig så det blir nice!
Pusss


Stan

Nu är jag på stan och väntar på ena! Bi ska kolla lite i affärer och träna och kolla match! Men nu kommer hon!
Pusss


Frågestund

Nu har jag frågestund, så fråga på nu!


In the car !!

Hej! Nu sitter jag i bilen påväg till flygplatsen, kommer blir skönt att komma hem men ändå tråkigt att åka !!! Dagen har beståt av mys med kusinerna och shopping... Köpte en fin jacka, en grön. Imorgon ska kanske min moster ska köpa en camoflage jacka till mig, jippi ! Älskar dom jackorna. Nu i veckan blir det basket och att vara
med mina fina vänner. Så himla skönt ned sport lov, men nu är vi framme. Bloggar mer sedan !
Pussss


That boy !!


Bio !!!!

Hej dagen har som vanligt beståt av pulk race med mini kusinerna och bio! Mäster katten, yääääääää!! Nu så ska jag snart kolla på någon film på tv och chilla, men nu ska jag först lägga mins små kusiner för dom ska till skola imorgon, hiho! Imorgon kommer jag hem och då blir det bra med bloggning!
Pussss


Nu

Mockaruta och varmchoklad !


Nya fina saker !

Tröjerna och ett par svarta höga jeans !


Dagen!!!

Tja! Dagen har beståt av en tur på stan och pulk åkning med kusiner. Just nu spelar vi spel och Wii. Snart blir det pizza! Bilder av shoppingen kommer !
Pusssss


Nytt


Chill

Hej! Just nu så sitter jag och kollar på film med min ena kusin och snart ska vi hämta den andra kusinen på skolan. Sen ska vi till en mat affär och köpa tacos saker och snacks. Men nu ska vi gå.
Pusss


Mot...

Hejhej!
Jag fick sportlov en dag tidigare än er, hiho. Jag är just nu påväg mot arland, ska till mina kusiner i Umeå. Nice! Kommer i alla fall hem på måndag kväll. Men nu ska jag lyssna på musik !
Pussss


Plugg, plugg, plugg

Hola!
Sitter just nu och pluggar och skypar med Johanna! Snart ska jag packa för jag ska åka till mina kusiner imorgon, måste åka flyg dit. Men nu ska jag plugga vidare !
Pusss


Glad alla hjärtans dag !

Tja! Sitter just nu och studerar lite engelska, går bra. Dagen har varit bra, och idag är det ju alla hjärtans dag. Kul men man är forever alone, hehe nae då har ju mina älskade vänner. Snart kommer mamma hem och då blir det pizza, nom nom. Bakade även en lite kaka förut som ni ser bild på. Men nu ska jag studera vidare !
Pussss


dag 18 - favorit årstid, varför ?

hittade någon gammal bild !
Sommar är lätt den bästa årstiden, för då kan man sola, bada och man fryser inte. På sommaren kan man öven ha shorts och det är skönt och fint och man kan ha massa fina byxdresser. På sommaren kan man även spela basket ute och det gilla jag.
pussss

dag 17 - hobby

image description
Jag spelar basket och det har jag gjort i ca 7-8 år. Jag älskar sporten och jag har ett väldigt bra lag !

Mycket bra dag

Dagen har varit bra! Jag har kollat på matcher, fikat med några fina vänner och nu väntas plugga. Skönt med sportlov snart !
Pussss


Basket

Tja!
Klockan ringde idag vi 8, fixade mig och nu är jag i linghallen och väntar på att en match ska börja! Efter matchen blir det en match till, sen hem och studera. Men nu börjar matchen snart !


Match

Nu blir det match, så nu ska jag tagga !


dag 16 - mina framtidsplaner

Jag vet inte riktigt! Och jag vet inte vad jag vill bli men jag vill ha en vanlig familj och tjäna mycket så jag kan köpa kläderna som jag vill ha och så! Men jag skulle vilja bli sångerska... Men inte så stor chans.


dag 15 - bloggar jag läser

http://vilmabelin.devote.se/
http://aliceklint.blogg.se/
http://www.juliaglimso.devote.se/
http://bbaskettjej.blogg.se/
http://linneamansson.devote.se/
http://tinaaaa.devote.se/
http://kenzas.se/
http://hannahcarlson.devote.se/
http://saxinder.devote.se/
http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
http://hannalicious.devote.se/
http://ordinaarygirl.devote.se/
http://vaneza.devote.se/

Titanium

Tja mina blogg läsare! Med mig är det bra, skolan gick bra. Snart ska jag äta och sedan träna. Nu blir det att checka The X factor Us!
Pusss


I heard you where a wild one !

Tja! Dagen har varit bra, jag har gått i skolan och firat min granne. Imorgon blir det skola och sedan match. TAGGA! Men nu ska jag snart sova så jag orkar gå upp imorgon.


dag 13 - en ny tagen bild + tio fakta om mig

1, Jag har blivit ganska lång nu!
2, Jag hatar spindlar
3, Jag älskar kläder
4, Jag har det bästa laget
5, Jag vill bli sångerska
6, Jag älskar Justin Bieber!!!!!
7, Jag är oftast glad
8, Jag äskar min familj och mina vänner
9, Jag har brytit armen en gång och det tog mer en 6 månader för den att läka
10, Nu ska jag göra 100 situps


dag 12 - länder jag besökt

Jag har inte varit i så många länder alls, men jag har varit i Spanien 3 gånger, Finland, Sverige, Norge , Danmark.


....

Dagen har idag tillbringats i eskilstuna, jag har spelat match och det gick väl bra. Vi vann med 32 poäng och jag gjored 6 av dom. Just nu i alla fall så kollar jag på tv och  har precis ätit mat. Men nu ska jag kolla vidare !
pusss

dag 11 - min favorit serie

Min favorit serie är nog.... top model sverige.

Kläd val


Checkar tv

Tjaba! Just nu så är jag med Johanna... Snart ska jag börja fixa mej för vi ska bort till några kompisar. Men nu ska jag kolla vidare på tvn.
Pussss


dag 10 - min favorit plats

Min favorit plats är nog basket hallen och hemma!

dag 9 - det här saknar jag


Dagen klädval


dag 8 - varför började jag blogga ?

Jag började att blogg för ca 2 år och jag började blogga för att mina kompisar blogga och det verkade väldigt roligt. Så det var väl därför jag började blogga.
pusss

dag 7 - några bilder på mig när jag var liten


Home

Tja! Just nu så gör jag väl inget speciellt , kolla mest bloggar och så. Dagen var bra och idrotten jätte rolig. Imorgon är det fredag och det ska bli skit skönt. Blir inte att göra något speciellt, kanske tar en sväng på stan. Men nu ska jag spela kort tror jag..... Jätte kul!
Pusss


Mot skolan

Är just nu påväg mot en 'rolig' skoldag, men vi ska ha idrott så det är roligt. Men nu ska jag komma fb och lite sånt!
Pussss


Min snygging!


Dagens

Hej!
Just nu så sitter jag och kolla på halv åtta hos mig, väntar på att Sveriges mästerkock ska börja. Idag har jag i alla fall gått i skolan och det var som vanligt, lugnt och bra. Och så har jag ju haft basket träning, eller vi hade styrketräning för i sa är det kaninutstälning tragiskt nog. Imorgon blir det stan lite snabbt och sedan hem och plugga, blir ingen träning imorgon påfund av utställningen. Men nu ska jag kolla vidare. Den där dags saken får ni två av imorgon, har inte vart hemma idag så orkar inte när jag kommer hem för jag är hos min mormor och morfar.
Pussss


RSS 2.0