internet :)

weheartit
hej !
Nu har mitt internet börjat funka igen, så nu blir det mycket bloggning. Men i alla fall i dag har jag varit sjuk, så har inte varit i skolan. Men har pluggat, jag läste en bok på engelska. Ska läsa klart boken nu så ses !!
pusss

Tråkiga jag

Hej !
Mitt internet fungerar inte än, men jag ska blogga så mycket som möjligt på mammas mobil. Men iallafall dagen har varit bra, jag har haft hemkunskap och det vara jätte kul. Vi gjorde grekisk och Thai mat och som efterrätt vart det chocklad mousse och vit chocklad kladdkaka, jättttttte gott! Snart ska jag äta taxis och sedan ska jag gå på Dolphins match och Ena ska sova hoas mig idag. Imorgon skulle vi haft match men vi ska sälja rabat saker. Men nu ska jag kolla på en film , pusssss !


skoool inlägg !!

Hej !
Har inte kunnat blogga sen i måndags för vårt internet har inte fungerat, det dungerar inte än. Men jag bloggar nu i skolan, veckan har varit bra. Jag har spelat basket och firat Fanny för hon har fyllt år. Idag efter skolan blir det basket träning och sedan vara hemma bara. Men nu ska jag tränna på spanskan och vid fem i halv 9 så har vi samling, så ses !
pussss

Stockholm, bääääst !!

Nya skor som jag köpte, det är bild på fannys men jag har precis likadana. Fanny tvinga mej att säga att det är hon som har tagit fotona.
Heej !
Helgen har varit super, har haft det bäst med det bästa laget. Det började med att vi samlades för att åka till stockholm, klockan 8 i lördags morse. När vi kom upp till stockholm körde vi en match sedan åt vi och spelade en match till, den första förlorade vi och den andra vann vi. Sedan åkte vi till hotellet och åt och hade det roligt, sedan idag så gick vi upp klockan 7 och så åt vi frukost...... jätte gott, pannkakor och massa annat. Sedan körde vi match och den förlorade vi. Nu är jag hemma och chillar, hihih imorgon blir det skolan och sedan BASKETTRÄNING !! <3
men nu ska jag kolla på handboll och kanske kolla på vampire diaries. Ses senare!
pussss

HERR MATCH !

Bild från weheartit
Hej !
Just nu så sitter jag uppe i mitt rum och lyssnar på musik och packar tills helgen. Men nu ska jag äta sedan blir det att kolla på herr match !
pusss

Tove gästbloggar part 5

TJA FAN.
hihi bli inte rädd av rubriken här nu va, eler jo bli lite avskräckt av densuperduper mega hardcoreriga rubriken ;) finns det än sett ord som heter hardcoreiga? nu finns det de. jaja men va kan ja skriva här nu v (tips, någon?)
just nu är ja för tillfället hos filippa och vi ska träna, det ksk ni redan visste om vi läste där nere, men ni kanse inte gjorde det så nu vet ni ändå :) just nu ser vi på en konstig film på fyran. man fattar verkligen ingeting, fasst de kanse inte är så konstigt när ja inte tittar på den, iband blir jag rädd ör mig själv för att jag är så smart ibland :s men men jag ska väll göra en intesant uppdatering om justin bieber igen ( det är ju  typ som en tradition nu) men jag har inget att komma på :c ehh han va med på EMA som ni kanske redan visste ni får en bild på honom under ;D men innnan detta bli för långt så ska ja ta och avslutta detta med ett enkelt TJARÅ! 
asso så snygg ja dööööör
och en sista grej bara..
hehhe ja va tvugen, men bara för att ja har beställt två up all night skivor (one directions debut album för er som är efterblivna..) och som ni kanske vet så får man dom signerade om man förboka på cdon.com och bilden är från när dom signerade alla, och filippa trodde att dom bara kopiera, men nejnej det gjorde dem inte :D
detta blev ett himmla långt inlägg, creds till er som orkade läsa, besök även min blogg som mitt alterego kissie som är en stockholms brud med senaste grejorna och störta tuttarna på www.kissies.se tack bra puss hej.

Tovis !!

Hej !
Dagen har varit bra, har jobbat på. Just nu så sitter jag hemma hos mig med tove, vi har basket träning i kväll vid halv 8 så tagga. Nu ska tove skriva ett blogg inlägg så ses !!
pussss

Film !

Hej !
Dagen i skolan har varit bra, har fått ganska mycket gjort. Just nu så kollar jag på en film som går på tv:n, ska snart börja läsa min engelska bok. Nu är reklamen slut ska kolla nu !!
pussss

11 års gräns på Breaking Dawn !


Baaaaasket!

Hej !
Kom hem från skolan för 40 min sedan och har precis ätit våfflor, jätte gott ! Nu sitter jag här och kolla på bloggar och på facebook. Klockan 5 halv sex så drar jag mig mot basket träning, ska bli skit kul ! Men nu ska jag plugga lite kurs till imorgon. Ses senare.
pusssss

Taggggggggggggar maaaaaaatch !

heej !
Orkade inte skriva i går, men i alla fall jag spelade match i linköping och vi vann med 5 poäng. Sedan åkte jag och johanna hem till mig, där vi åt, kolla film och massa.
Just nu så sitter jag och taggar match i eskilstuna och Johanna sover, vi har samling 11 så ska väcka henne snart... hihihi. Men nu ska jag kolla fb och bloggar!
pusss

TAGGA TAGGA TAGGA !!

Taggar match i dag då, ska åka om 10 min till SA. Sedan bär det av mot Linköping för att match. nu måste jag fixa det sista, bloggar mer sedan. Föresten Johanna sover här i dag !
pusssss

chill dag !!

Hej!
Skoldagen gick fort och bra. Just nu så sitter jag och kolla lite på datorn och ska snart äta middag. Senare blir det att kolla på film eller idol vi får se. Taggar jätte mycket till match imorgon, matchen är i lingköping, och så är det match i eskilstuna på söndag. Men skriver mer sedan!
pussss

SA

Hej !
Skolan i dag har varit bra, har jobbat matte nästan hela dagen och så har jag varit på badhuset en timme. Men nu ska jag åka till SA för träning och sedan så ska jag fira morfar som fyller år idag.
pusss

God natt !

Sitter just nu och kollar på tv, ska gå och lägga mig när tv pogramet är slut. Blir att gå upp tidigt imorgon som vanligt. Imorgon i skolan så ska vi vara på badhuset en timma. Men nu ska jag kolla klart och sedan sova!
pussss

Kjolar !

Riktigt snygga kjolar, båda 2 skulle kunna få flytta in i min garderob. Jag tycker att dom är finare i verkligheten en vad dom är på bilden, den blir inte lika kort!

Vårrullar, MUMS !!

Bild som jag tog på lilla Johanna
Har precis bakat en jätte god kladdkaka som jag har ätit lite av. I kväll blir det vårrullar med soja, älskar det ! Men nu ska jag kolla tv och bloggar. Ses!
pusss

Kladdkaka!

Bild tagen från google
Hej!
Skoldagen har varit bra, jobbade mest kurs och så var vi på stadsmusumet. Ska baka en kladdkaka nu, så ses senare.
pusss

Skola . Tagga ?

Vera som jag var barnvakt åt
Hej !
Vaknade för 40 min sedan och nu är jag klar för en skola dag. Det kommer mest att vara SO och NO idag, men jag står nog ut. Inte det roligaste men, men. Men nu ska jag börja ta på mej ytterkläder och sedan dra mig till hållplatsen. Bloggar mer i skolan eller när jag kommer hem.
pusssss

Basket & fotbolls galan !

Johannas och min hand <3
Hej!
Kom hem från basket träningen för en halv timme sedan, har precis ätit mat och nu ska jag hoppa in i duschen. Sedan ska jag kolla på fotbolls galan och sedan sova. Skönt att sova !!! Men nu ska jag duscha , ses !
pusss

Träning på G !!

Gulliga tove !!
Hej !
Kom hem från skolan för ungefär 1 timme sedan, dagen har varit bra :) Har jobbat på, det vart även lunch på McDonald..... 2 vanliga hamburgare, gott !! Men i alla fall just nu så håller jag på att fixa lite på bloggen och så kolla jag bloggar och facebook som vanligt. Om en timme så åker jag i alla fall till Linghallen för att tränna, roligt ! Längtar varje dag till basket träningen, men nu ska jag hämta mobilen och spela mobil spel. Det är jätte roligt, jag och min kompis tävlar om vem som kommer längst till imorgon så måste nog köra lite nu ! Ses imorgon eller i kväll !
pussss

love <3

Hej!
Dagen har varit bra , jag har pluggat, varit ute och fixat och varit med min granne Nisse :) Nu så väntar jag på att maten ska bli klar. Nu ska jag skicka bilder till Johanna !
pusss

Chill dag !!

snygga skor jag vill ha!
heeej ! Sista dagen på höstlovet och jag vaknade för en halv timme sen och nu sitter jag och kolla lite på tv och ska snart plugga lite. Fy det är skola imorgon! Ska nog börja plugga lite nu, så ses senare.
pusss

bOdaborg!

Heej! Just nu så sitter jag och kolla lite på datorn ! Måste gå upp och fixa mig nu för ska åka till boda borg snart !!
pusss

Barnvakt !!

Hej!
Vaknade vi 9 tiden. Ska packa och sedan dra mej in till stan för att vara barnvakt, ska även sova hos dom i natt. Imorgon så ska jag ta det lungt och sedan ska vi åka hem till några! Sedan på lördag blir det Boda Borg med dom !!! Tagga !! Men nu ska jag packa och det så ses !!
pusss

baskeT äR bäst

heej ! Har precis kommit hem från ett tränings läger som jag ar varit på :) Det var jätte kul :) Ska hoppa in i dushen och sedan kanske vara med Emil eller Isak eller chilllllla !!!
pusss

RSS 2.0