Gott nytt år !!


Anton och Linus

Nu är jag hos våra kompisar Anton och Linus, har precis ätit och nu chillar vi. Men nu ska vi göra något!
Pussss


SA!

Hej !
Dagen i går var jätte rolig, hitta lite bra saker som ni får bild på senare idag. Just nu ialla fall så kolla jag bloggar och så och om typ 1 och en halv timme så drar jag till stadium arena och tränar lite. Sedan så ska vi bort till några kompisar !
pussss

På tåget

Hej , nu sitter jag på tåget påväg hem till norr. Men nu ska jag äta godis .
Puss


Stockholm

Hej ! Nu är jag i stockholm och shoppar med min kompis Linn. Har köpt lite saker som ni får se när jag kommer hem. Nu ska jag äta upp och sedan ska vi fortsätta shoppa.
Pusss


NYTT !

150:-
150:-
199:-
pusss

Mellandagsrea!

Hej, igår sov min kusin Micaela över här. Det var jätte roligt! Idag så gick vi upp vid 9 för vi ville vara vid monki vid 10 när det öppnade, hittade lite kläder som jag visar senare i dag. Dagen har varit jätte bra, och just nu så är mammas kompis med sina barn här och de ska sova här. Imorgon blir det att gå upp vid 6 för sedan ska jag dra till tåget som går vi halv 8, jag och min kompis ska åka till Stockholm och shoppa. Ska bli as nice, men nu ska jag "leka" med våra kompisar.
pusss

25/11-2011

Hej! Dagen igår vart väldigt lyckad, jag är skit nöjd. Just nu så spelar jag Playstation move och är med mina kusiner. Senare i dag vid 4 så ska jag in till min mormor och morfar. Där jag kommer få någon julklapp fast jag vet redan vad. Men nu ska jag dra !
Pussas


.....

ALL I WANT FOR CHRISTMAS I YOU

Bästa familjen

As glad har fått många bra saker, iPhone 4 s, skal,hörlurar, kläder, present kort, mobil, dataskal, underkläder, smycken, filmer och en träning sak. Så jag är as nöjd. Nu ska jag vara med mina kussar. Pusssss


Julafton !

Heej ! Som sakt i dag är det julafton, imorse när jag vaknade fick jag och min syrra playstation move. Det är som Wii fast till playstation och så fick vi ett spel till det. Men nu ska jag "leka " med mina kusiner.
pusss

Skypeeeee

Mange makers ♥
Heej ! Har precis kommit upp från mina grannar där vi körde julklapps leken och jag vann nån ljus sak och en tränings sak. Imorgon är det julafton och det kommer bli skit roligt :) Nu ska jag snart skypa med Ena, gör det varje kväll typ.
pusss

ME+YOU=WE


Bilden är tagen av mig !

bästa !

Bilder från basketen !

Chillllllll!

random.....
Heej ! Har precis städat klart mitt rum, och ska väl ner till mina grannar snart. Ikväll ska vi köra paketleken med dom och så. Igår så gick jag på stan med Ena och sedan så tränade vi basket. Men nu ska jag dra ner och äta, see you later!
pusss

ALICE MI WILMA !!

Hola amigos !
Dagen har varit jätte bra ! började med skola där vi hade lekar och kolla på julshow sedan slutade vi vid 11, då hängde jag med Wilma hem. Vi var hos henne ett tag och sedan åkte vi till Alice där vi fixade mat och körde paketleken, jag vann en nagelsak. Just nu så skypar jag med Ena och ska snart sova efter som jag snart somnar.....JULLOV NU!! Imorgon blir det stan med Ena och då ska jag köpa dom sista julklapparna. ses !
pussssss

Paketleken !

Heeej !
Har precis kommit hem från Mormor och morfar och Maxi. Köpte saker till imorgon som jag ska ha till paketleken imorgon, skaa blir jätte roligt. Men nu ska jag kolla på tv och sedan skaa jag sova. Ses !
pussss

FÖDELSEDAGSPRESENTER!

+ pengar !

Friskis och Svettis !

Hej, dagen började med att jag för sov mig så pappa stjusade mig till friskis och svettis. Vi körde spining med klassen det var jätte kul , vi körde i 45 min. Dagen vart väldigt kort för jag började 9 och slutade 10, skönt. Efter skolan så gick jag och mina vänner till stan och åt mat och nu så sitter jag och kolla på tv. Snart kommer morfar och hämtar mig och Fanny och då ska vi fira våran mormor. Imorgon börjar vi halv 9 och slutar mellan 10 och elva sedan är det jullov, det ända vi ska göra i skolan i morgon är att köra lekar, kolla på julshow och fika. Sedan på kvällen så ska jag köra paketleken och äta gott med mina kompisar. Men skriver mer imorgon !
Ska gå upp och ta kort på alla saker jag fick när jag fyllde år, så lägger upp det om en kvart !
pusss

Dagens outfit


Väst ( skjorta)
Genomskinlig lång ärmad tröja
Svarta Jeans

Bästa dagen !! :)

åhhhhh dagen har varit bäst. vaknade ju imorse och fick paket :) Sedan vid 10 kom Ena, världens bästa! Sedan vi 12 kom släkt och vänner och vi fikade och så. Kommer bilder på alla paket sedan ( idag). Sedan gick jag på bakset match med Ena, Johanna och Linnea. Dom vann med typ 8 poäng. Men nu ska jag skypa med någon tror jag, ses !
pussss
bilder från dagen :
Sötis !!

18/12-11 ! <3

Heeeeeej !
Idag fyller jag år som sakt , jag tror dom flesta har fattat det nu.
Just nu sitter jag och Ennniiis och chillar !
Nyss fotade vi och snart kommer alla gäster och då sätter vi igång och svullar cheescake ! :)
Efter det blir det dolphinsmatch.
Hörs senare , puss ;* ;*
PS. Ena är bäst !!!!!! :)

FYLLER ÅR IDAG !

jaha då fyller man år då !

HAHAHHAHAHAH

HAHAHHA

Julklappar! :D

Hej, dagen har varit bra! Har kollat på basket match och sedan har jag gått på med Ena, Hannah och Jessica. Hittade lite julklappar, brabra! IMORGON FYLLER JAG ÅR !
pusssssss

SKYPE !!

Just nu skypar jag med Ena och kollar bloggar. Imorgon blir det kanske att vara med Ena och att kolla på en match med Ena, kanske ska börja köpa lite julklappar.... nog bra att börja för det är ju bara 8 dagar kvar nu. Har ju lite som jag ska köpa men vet inte vad så skriv tips om ni vill :) Men nu ska jag skypa vidare med Ena och sedan kolla på Svenska mästaren :)
pussssss

Rolig helg blir det !

Random
Hej, dagen har varit bra. Jag har jobbat svenska och så har jag redovisat det :) Nu efter skolan har jag kollat bloggar och städat rummet för vi får gäster imorgon och på söndag. Imorgon blir det att spela match mot alla i mitt lags föräldrar, kanske löpa julklappar och så skulle vi ju få gäster. Sedan på Söndag så fyller jag ju år så då ska vi få gäster och sedan ska jag kolla på Dolphins match.... blir en rolig helg. Men nu ska jag städa lite och sedan blir det en mys kväll med god mat och filmn eller tv. ses !
pussss

Maaaatch

Det kommer inga bilder på bullarna för min kamera är urladdad och jag hittar inte laddaren. Men i alla fall imorgon blir det skola och sedan åker jag till stadium arena för att spela match mot 96: orna och jag hoppas att vi vinner, men vi får se. Men nu ska jag kolla på tv och sedan packa tills imorgon, så ses !

bullar......!

Nu står bullarna i ungnen, mums. Det blev bullar med saffran och vaniljsocker i :) Jätte gott, men nu ska jag ta ut bullarna snart. kommer kanske bild !

There´s a fire starting in my heart !

I skolan var det bra, jobbade lite matte och teknik.....inte så roligt. Har precis ätit lite mellis och just nu kolla jag på en film. När mamma kommer hem så ska vi baka saffrans bullar, mums ! :)

Världens Bästa !

inte den snyggaste bilden på mig.... men finaste Ena !

Julgodis :)

Hej dagen har gått bra, spelade match och vi vann med 31 poäng. Sedan har jag bakat lite julgodis, just nu kolla jag på en film. Imorgon ska jag kolla på min syrras match och sedan kanske gå på stan!
ps fyller år om 8 dagar !!!

sälja kakor :)

finast Ena !
Heej !
Just nu så är jag hemma hos Ena, vi ska snart dra ut och sälja kakor.... :) Sedan ska vi åka hem till mig och chilla, men nu ska jag hjälpa Ena att packa !
pusss

Saknart !

Saknar Spanien !!
Hej ! Ena ska sova hos mig i kväll för vi har match i morgon klockan halv 10 i Katrineholm. Så nu är det att tagga, om jag blir uttagen. Men nu ska jag fixa mig och sedan tar jag kvart i 3 bussen in till Ena. Sedan åker vi hem till mig igen, vi ska sälja kakor och har det trevligt. Skriver mer när jag kommer hem !

ledig

bild från spanien !
Hej! Idag blir det en lugn dag, har studiedag så ska plugga lite och sedan åka till stan för att träffa Ena. Hon ska kanske sova hos mig i kväll. Men nu ska jag dra, ses !
pusss

HHHHHEEEEEJJJ!

Hej!
Dagen var jätte bra, hade bild prov och skrev en uppsats i hemkunskapen. Just nu i alla fall så sitter jag och kolla på mean girls som är på tv4, var jätte länge sen jag såg den. Ska snart plugga lite svenska, sedan blir det en chill kväll, har inte basketträning idag :/ men nu ska jag kolla vidare på bloggar!

JUSTIN BIEBER !!

Hej, vaknade klockan 10 idag och har ducshat och ätit frukost nu. Snart ska vi åka till Stadium arena för att kolla på dam match :) Ska göra lite Engelska nu.

Film

weheartit
Hej, dagen har varit bra. Jobbat på som vanligt. Efter skolan så åkte jag direkt till maxi och började sälja idrotts rabatten. Gick bra för jag sålde 13 stycka, bäst är jag. Men just nu så kolllar jag i alla fall på en film och idol. Imorgon blir det en lungn dag kanske är med en kompis eller något, men får se. Men nu ska jag kolla film!
pussss

Chill :)

snygga..
Hej, dagen har varit bra jag har jobbat på. Just nu så sitter jag hemma och kollar lite på tvn, morfar kommer snart och hämtar mig då jag ska till stadium arena. ska kolla på min träning eftesom jag fortfarande är förskyld och så. sedan sover jag hos min mormor och morfar. Imorgon är det fredag och det är sjukt skönt, blir skola imorgon och sedan ska jag gå på maxi och sälja idrottsrabatten. Sen kanske Johanna ska sova hos mig, vi fårse! I helgen blir det chillidill, ska plugga lite och kanske träffa nån kompis. Men nu ska jag kolla bloggar och pack lite.
pussss

RSS 2.0