FREDAG

                 
 
                 nya skärpet
Drar och firar en kompis, bild på hur jag ser ut.

TODAY

               
                   Mina nya shorts, detta gick jag runt i idag efter stan turen.
HEEJ! Börja dagen med att jag åkte till ikea med mamma, vi gick först runt i affärerna först och jag köpte ett jätte coolt skärp, blått. Jag köpte även ett par shorts, typ spets, dom på bilden. Sen efter vi hade kollat runt i affärerna åt vi mat, thai mat sen gick vi vidare till Ikea. Där gick vi runt och jag och mamma hittade lite saker till mitt rum, galjar, vas med blomma och lådor. Jag köpte även en lampa på en annan affär. I morgon ska jag kanske gymma lite och sen ska vi åka båt, sola och bada. Sen lite senare ska vi fira en kompis och på kvällen ska vi vara hos några andra kompisar och äta och bada. Jag har i alla fall saker att göra i morgon, hihi.
pusssss

ÄLSKAR MINA SKOR!


LEKER LITE MED BILDER!


SOLAT

                                       
                                                 Dagen frukost
Hej! Idag har mina kusiner varit här och vi har varit vid stranden och badat och solat, dom ska även sova här i natt. Snart är det fotboll på tv som jag ska se. Imorgon ska jag och min mamma och pappa åka till IKEA. Jag ska köpa lite nya grejer till rummet, eftersom jag har gjort om lite men jag vill även måla mitt rum hel vitt men inte nu!
pussss

LOVE

        
                                                   Gjord av mig
 

Aspö, älska!

                                   
                                                            Älskar tröjan
Hej alla glada! Har inte hunnit att blogg för jag har varit på aspö hos några kompisar, åh det var jätte kul där. Vi badade, körde lekar haha, åt kebab, cycklade runt på ön och hade det as bra. Saknar stället och folket redan!
Vi kom hem igår iallafall och idag har jag gått på stan med min fina vän Wilma, hittade inget på stan. Juste det jag här även trännat idag, gick sådär hade ont i magen men körde nästan halva träningen. 
Imorgon ska jag träffa mina efter längtade kusiner, vi ska bada och jag ska sola. JAG SKA BLI BRUN!
Nu ska jag kolla på os krönikan som går på tv, ska bli kul när os börjar!
pusssss
 

NEW IN


Garderob fix

Nu har jag precis fixat klart min garderob, ny klädhängare!


MAT

Hej! Träningen gick bra, är nu hemma och ska äta min sallad. Puss


Becca, stan och träning!

Hej! Dagen började med att jag vaknade vid halv 11, åt en macka och fixade mig! Drog sen till maxi med mamma och kollade runt lite, sen åkte jag till min mormor och morfar och åt mat och träffade mina kusiner. Sen möte jag upp Rebecca på stan, vi kollade runt i affärer och åt glass och prata och bara hade det bra! Bästa Becca! Jag köpte iallafall en tröja och en navelpercing. Imorgon blir det träning och sen packa! På fredag drar jag och min familj till några kompisars landställe, bara mysa och ha det bra! Pusssss


PÅVÄG TILL LANDET


DRAR

GOD MORGON! Jag är upp tidigt idag, var tvungen att packa och fixa till landet. Vi åker till landet idag, vi ska bara åka och handla mat och fixa lite saker till landet. Pussss


ÄLSKA


Hej! Dagen har varit jätte bra, började med jordgubbsplockning med familjen. Efter det så hämta vi upp Johanna och hon hängde med hem. Vi åkte båt och kollade på 2 filmer, kom för en stund sen hem från min träning. Skit bra träning, älska basket! Nu ska jag sova, puss och god natt!


SHOPPING I LONDON


MASSA HÄNT

Heeeeej! Förlåt, förlåt, förlåt har inte kunnat blogga på typ en månad! Det har inte gått att logga in på bloggen genom mobilen! Men nu är jag iallafall blogga bra, JIPPI...! Jag har haft det as bra än så länge, jag har varit i London där jag shoppade massa, skor och kläder. Vi gick på olika ställen och kollade, mysigt och jätte kul! Jag älskar London, vill redan tillbaka! Jag har även varit på landet med min kompis Ena, jätte mysigt. Vi har badat och solat, haha har blivit jätte röd på ryggen. Imorgon ska jag gå upp ganska tidigt för jag och min familj ska plocka jordgubbar, mums mums! Hihi, sen ska vi åka ut med båten och sola och bada och åka ring efter båten! chill, sen på torsdag ska vi till landet igen ! Det var väl det som har hänt och vad som ska hända! Nu kommer bilder! BTW JAG SKA PÅ JUSTIN BIEBERS KONSERT!!!! VÄRLDENS LYCKLIGASTE TJEJ! Pusssss

 


RSS 2.0