Dag 6 - det här hade jag på mig idag


Mat

Hej! Skolan har varit bra, har fått ganska mycket gjort. Nu ska jag ta bussen hem och sedan plugga vidare.
Pussss


Skolan.....

Hej! Nu är jag i skolan och väntar på att vi ska börja. Vi vann matchen igår Föresten, för mig gick det jätte bra. Bara att jag ramla några gånger och då slog jag i svanskotan och så har jag fått en bukla i armen som gör ont. När jag kommer hem idag blir det nog lite plugg och chilla. Är jätte trött just nu i alla fall, men det kommer jag säkert inte vara när jag kommer hem.
Pussss


dag 5 - mina rädslor

Jag Har inga speciella rädslor, men spindlaaaaar, mörker och andra små kryp. Det är väl det ändå tror jag , haha ska sova nu.
Pusssss


Skola, Tove, match

Hej hej ! Har precis slutat skolan, och nu sitter Tove och jag på bussen påväg hem till mej. Vi ska chilla och tagga match, vi ska som sagt spela match mot f-98. Kul kul!
Pussss


Är med och tävlar!

Är med och tävlar på Olivia thell-Björkmans blogg om smink saker :)


Dagen

Hej, idag så har jag varit med ena och vi har sutit i seketariatet. Jag har även gått på stan med min syrra och mamma, fick dag och natt crème och en maskara. Men nu ska jag nog sätta på en film och sedan plugga kanske.
Pusssss


dag 4 - det här längtar jag efter

Jag vet inte riktigt vad jag längtar till men kanske en basket cup som är snart. Blir kul eftersom man får spela matcher som är bland det bästa som finns och vara med bästa laget.


dag 3 - mitt rum


match!

Hej, jag och mitt lag körde som sagt match idag och vi vann med 34 poäng så det var bra ! Har precis städat rummet och nu sitter jag och väntar på att Ena ska komma. Hon ska sova hos mig idag, men nu ska jag ta kort till den där dagssaken :)
pussss

It´s a bird!

Dagen har varit bra, jag har gått i skolan. Efter skolan så var ja hos min gammelmormor ett tag och sedan gick jag på stan med Ena och Caroline. Hittade inget på stan, efter stan så åkte vi till dolphins matchen och kolla på match såklart. Det var nog den bästa dolphins matchen jag har sätt. I all fall just nu så sitter jag och kollar på tv och dricker cola :) men nu ska jag kolla vidare!
pusss

dag 2 - min bästa vän

Jag här väldigt många bra vänner, men Ena är min bästa vännina! Hon är superduper snäll, rolig, snygg och massa. Älskar henne !

Dag 1 - presentation av mig själv och bild

Jag heter Filippa och jag är 14 år. Jag bor i östergötland, med min mamma, pappa och min syster. På min fritid så spelar jag basket, om jag inte spelar basket som jag gör nästan hela tiden så är jag med mina kompisar. Jag går på kunskapskolan som ligger i stan. Jag gillar även "mode", kläder och att ta kort.  Mer får ni veta om mig dom andra dagarna :)
pussss

27 dagar!

Ska skriva om en sak varje dag !
dag 1 - presentation av mig själv och bild
dag 2 - min bästa vän
dag 3 - mitt rum
dag 4 - det här längtar jag efter
dag 5 - mina rädslor
dag 6 - det här hade jag på mig idag
dag 7 - några bilder på mig när jag var liten
dag 8 - varför började jag blogga ?
dag 9 - det här saknar jag
dag 10 - min favorit plats
dag 11 - min favorit serie
dag 12 - länder jag besökt
dag 13 - en ny tagen bild + tio fakta om mig
dag 14 - bilder från min barndom
dag 15 - bloggar jag läser
dag 16 -  mina framtidsplaner
dag 17 - hobby
dag 18 - favorit årstid, varför ?
dag 19 - vad jag helst vill ha
dag 20 - 5 st favorit filmer/ tv program
dag 21 - drömresa
dag 22 - mina syskon
dag 23 - hur en helg ser ut för mig
dag 24 - ett foto jag är nöjd med
dag 25 - min fritid
dag 26 - person jag älskar
dag 27- mina smeknamn

Mina halsband/ favoriter


ALL I NEED IS YOU !

Hej !
Dagen har varit bra, hade spanska och så i skolan. Nu sen jag kom hem från skolan så har har pluggat och kollat på tv och så. Kommer lägga ut bilder på mina favorit smycken i dag.
pussssss

That´s what makes you beautiful !

Hårring är en riktig snygg detalj och som passar till allt. Finns att köpa på H&M för 39:-

Hem

Hej !
Förlorade båda matcherna, synd nog. Först matchen så spela vi bra men dom var riktigt duktiga allihopa, andra match ....... I alla fall nu är det bara att ta nya tag till imorgon. Jag tror inte att vi kommer gå vidare i alla fall:( Just nu så sitter jag i alla fall i bilen på väg hem, vi ska åka till Max och äta också.
Pusssss


RM

Hej ska snart åka in och träffa mitt lag sedan ska vi åka vidare till Södertälje. TAGGA !!


Gamleby !

image descriptionimage description
från gamleby !
Hej! Det har varit jätte bra i Gamleby, skit kul ! Just nu skypar jag med min kompis Ena och kolla på The voice Sverige. Imorgon ska vi åka till södertälje och spela RM ( samma sak som SM ), ska bli jätte roligt för jag är taggad för att ge gärnet. Kommer hem på kvälle så kommer inte bli någon bra bloggning! Men nu ska jag skypa vidare!
pusssss

Next gamleby

Hej just nu så sitter jag i bussen påväg till gamleby !! Ska bli så himla roligt! Vi är framme om en timme och då ska vi packa upp och bäda och så sedan har vi slöjd. Skriver när jag har kommit ner :)
Pussss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2091518/images/2012/pic_184680789.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2091518/images/2012/pic_184680789.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2091518/images/2012/pic_184680789.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2091518/images/2012/pic_184680789.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2091518/images/2012/pic_184680816.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2091518/images/2012/pic_184680816.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2091518/images/2012/pic_184680816.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2091518/images/2012/pic_184680816.jpg" class="image">


KOLMÅRDEN !

Hej! Dagen i dag har tillbringas i kolmården, jag ska konfimera mig där så där har vi varit idag. Vi träffa alla vi skulle vara med och så. Just nu så kolla jag på gladiatorna, repris... Har även packat till imorgon då vi ska åka till gamleby med skolan, ska vara borta tills fredag. Ska bli skit kul, men nu ska jag kolla på tv !
pussss

Before I die I want to......


sommar collage !


Camouflage

hjälp mig jag vill ha en sådan jacka som är där nere, hittar ingen för dom är slut överallt. Vet ni vart dom finns, kommentera !


Ena !

Hej, jag suger på att blogga men har inte haft tid nu när jag har skolan och massa basket. Idag har jag iallafall varit på stan med Ena och sedan kolla vi på en kill match och sedan hade vi träning! Köpte lite kläder i går, kommer upp bilder i dag lovar !!! men nu ska jag duscha och sedan fixa bilder !
pussss

Studiedag

Hej, vakna för ett tag sedan.. Eller en timme då. Just nu så kollar jag och Tove på tv, vi ska snart äta frukost och sedan baka eller något, sedan klockan 5 har vi träning :) bilder kommer sedan på stockholms sakerna!
Pussss


I say justin you say bieber , JUSTIN BIEBER !!

Hej!
Dagen har varit bra, gått i skolan och efter skolan så hängde tove med mej hem. Hon ska sova här idag, vi har precis ätit och nu så kolla vi lite på tv. Imorgon är vi lediga så då ska vi sova länge och sedan bara chilla, men nu ska vi kolla en film eller något. Skriver mer sedan, och då lägger jag ut bilder på det jag köpte i Stockholm..... jag vet att det är sent men jag kommer ändå lägga ut bilder på det.
pussss

Skola next ....

Hej hej!
Just nu så är jag i bussen och är snart framme i skolan. Jag orkar faktiskt inte skola, det var så himla skönt att vara ledig ! Men nu ska jag hoppa av bussen.. Ses !
Pusss


Firar

Hej, vaknade vid 12 och då åt Johanna och jag lunch sedan fixa vi oss och så. Nu så är vi hemma hos några kompisar och firar Hugo. Men nu ska jag spela Wordfeud! Sedan blir det match !
Pusssss


SVERIGE-CANADA

Just nu sitter jag och med Johanna och väntar på att klockan ska bli 2, vi ska se på hockey final ! Sverige-Canada ! hoppas dom vinner.
pusss

Johanna , match !

Hej just nu så är jag hemma hos Johanna. Vi sitter och taggar till match som börja kl 2 men samling kl 1. Vi ska möta 96orna , och dom kommer få stryk. Johanna ska även sova hos mig i dag :) och sedan imorgon ska jag var med Johanna och sedan fika hos några och kolla på dolphins match . Men nu ska vi göra något :)


Basket camp

Hej just nu är jag på tränings läger i bråvalla. Vi kom hit igår så vi har sovit här , just nu så slappar vi. Har träning igen klockan 2 till 4 så vi taggar nu.... :) men nu ska jag spela mobil spel .
Pussss


RSS 2.0