JOHANNA OCH ENA !!

heej ! Dagen har varit bra ! Dagen började med att jag och johanna vaknade! Då fick jag ett sms att komma till linghallen så vi åkte dit och sedan spelade vi lite och så i ca 4 timmar ungefär och sedan åkte vi hem till Johanna åt lite oh var där en timme sedan åkte vi tillbaka till linghallen och ar där 2 timmar och där var även Ena ! Just nu i alla fall så kolla jag bloggar och faaaacebook !! HIHIH , men nu ska jag checka vidare! Föresten det blir ingen bloggning imorgon för jag ska på basket camp halv 10 till typ 9 på kvällen och sedan samma på onsdagen !! På torsdag blir det nog även att åka till linghallen och fredag så ska vi till några kompisar. På lördag så ska vi åka till boda borg med några även också ! Skit kul !!
pusss

JOOHANNA !!

heeej jag heter filippa och jag suger på att blogga...... jag vet !!   HAHHAH, men aa. I dag har jag varit på match och vi förlorade med 27 poäng. Synd !! Sen efter matchen så gick jag på stan med Johanna och Ena ! köpte inget om ni ville veta :) Just nu i alla fall så har jag och johanna precis dödat en mygga och nu ska jag ta bort mitt smink och sånt. Så måste dra, hej då !!
pussss

Södertälje !!

Bildbrist !!
Heeej ! Nae jag suger på att blogga ! HAHAH , men i alla fall , dagen har varit bra :) Jag har varit i skolan såklart och så har jag varit med Isak ( min granne ) . Imorgon så ska jag och pappa åka till Södertälje och kolla på min syrra och hennes lags cup. Vi åker vid halv 10 för att se en match i stadium arena och sedan åker vi dit. kommer inte kunna blogga imorgon för jag kommer hem sent tror jag. Taggad för en rolig imorgon . Hiihih , men nu ska jag chatta med Johannis och kolla bloggar. tryck här för att komma till hennes blogg!
pussss

Laserdome !

Heeej !
Har precis kommit hem från laserdomen , jag kom trea en gång av 4 !! det ar jätte kul, vi åt även china jätte gott !! Men nu ska jag kolla på tv!
pusss

Tovis !!

Heeej !
Just nu så chillar jag hemma hos Tove ! Hiihi, ska snart åka till stan för att sedan köra laserdome med laget! Sedan ska vi även äta med laget :) Men nu ska jag var med tove !
pusss

Skolan :/


Hej !
Sorry för dålig bloggning , hatr haft komfirmation och basket. Men nu ska jag bli bättre ! Just nu så sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja :) Sitter i klassrummet själv :/ HAHAH, men idag efter skolan så åker jag och Tovis till basket träningen på en gång :) Men nu ska vi snart ha samling , så skriver mer sen!
pussss

Baaasket skooor !!

Kanske ska köpa dom :)
Heej ! Har precis kommit hem från skolan. Nu ska jag ät ! HAHAHA, onödigt inlägg!!
I alla fall ska på basket senare :)
pusss

One piece !!!

<3
Hej ! Eftermiddagen har varit bra, jag har pluggat lite och varit med mina grannar :)
Nu så kollar jag lite på tv, kollar bloggar och myser i min one piece :) Men nu ska jag kolla tv! Sedan duscha !
pusss

Ny jacka !!


Baasket match!!

Hej ! Dagen än så länge ha varit bra, började dagen med att kolla på basket klockan 10 i morse. Min syrra vann ! Sen gick jag på stan med mamma och fanny lite, nu så ska jag plugga lite och sedan vara med mina grannar.
pussss

Nytt !!

89:-
125:-
Bilderna är inte tagna av mej !!

Dagen !!

hej !
Har haft en härlig dag med Ena ! Vi har kollat på basket match, Dolphins 96 körde match :) Sen har vi gått på stan, köpte en tröja från monki, det var rea i hela stan i dag typ :) Har också gått på en dam match i basketen och så har jag varit lite med Linn :)
Just nu i alla fall så kolla jag på American Funniest videos, snart börjar det nog en film hoppas jag !
Imorgon så ska min syrra spela match och då ska jag kolla på, match börjar redan klockan 10 så åker väl vid halv 9 för dom ska ju träffas klockan 9 redan. Men det blir nog kul , sen ska jag nog plugga lite om jag inte hittar på något roligare !!
Men nu ska jag fixa bilder så ska ni få se vad jag köpte idag och igår !!
pussss

Opperation!

Hej! Just nu så sitter jag hemma hos mormor och morfar och tar det lungt. Har träning snart men får inte träna för jag har oppereratat mig i dag, tog bort min spik i armen äntligen ! Men ska i alla fall kolla på träningen i dag! Imorgon blir det prov och det kommer nog gå bra :) När mormor kommer hem så ska vi nog spela kort eller något så ses!!!
pusss

Ingelsta !!

Hej ! just nu så sitter jag och kolla lite på datorn, jag har faktiskt varit duktig och pluggat lite! Snart kommer mamma och då ska vi åka in till ingelsta och kolla lite i affärer och så ska jag kolla lite i Media Markt.
pusss

höööst !


Studiedag....!

Hej ! Just nu kollar jag lite på datorn, för jag är ledig ! vaknade för 45 i alla fall, idag blir det en chill dag. Ingen träning i dag :/ Kanske går ut och tar lite kort på naturen sen !
Ska ta bort min spik på torsdag.
pusss

What are words ?

Min söta kusin i sommeras!
Hej !
Har precis kommit hem från en lång dag i skolan ! Vi tog det mest lungt. Just nu i alla fall så sitter jag i soffan och vilar, jag ska på träning klockan kvart i sju.
Nu ska jag bli bättre på att blogga !
pusss

Monki !

Kläder från monki !
Ringen , skorna och den stickade tröja är det snyggaste , men allt skulle jag kunna ha !
pusss

RM

Hej ! Sorry för dålig bloggning, har inte hunnit!! Nu i helgen har jag spelat RM i helgen, det gick jätte bra! Vi vann 2 av 3 matcher och det är ju jätte bra när det är RM !!! men nu ska jag kolla på tv .
pusss

tove gästbloggar part 4 (om ja inte minns fel)

TJA folket med ögonen framför skärmen helt klistrade framför dataskärmen, eller mobilen eller surfplattan eller va ni nu sitter och stirrar på, jag gissar att det inte är en bok, hahha va rolig jag är :D men nu sitter ja i skolan, i no salen för att vara exakt, på kunskapsskolan i norrköpig aa ni fattar, menmen vad har hänt sen ja va här och våldgästade sist?!?! det undrar ja oxå , justin bieber har varit i peru, ne i argentina ja bara skoja och han va ju typ hatad där, stackars liten, eller han är ju inte så liten hart är äldre än mig. men vafan. jag fick inte gå på 1D fan event i sthlm för min onda mamma. hin trode säkerheten va för dålig, och hon hade ganska så jättemycket rätt. så aa. men nu ska ja återgå till mitt skolarbete, ja mena ja vill ju lyckas med mitt liv, eller jo men de gör ja ju alltid i varje fal. menmen. kolla mi's blogg www.micaap.devote.se för att kolla in en till legendarisk gästbloggning :) nu ska ja sluta att ge kissie konkurens, synns nån gång!
btw.
vad säger råttorna i stockholm?
rätt svar får en länk (kanske, om filippa tillåter det)

Plugggggg......

Hej ! Just nu så sitter jag i tv rummet och pluggar svenska för jag ska redovisa det imorgon. Får se hur det går, är snart klar. I skolan gick det bra , gjorde inte något specielt. Men nu ska jag göra klart det här, så skriver mer i morgon. Får väl säga god natt nu för skriver inget mer inlägg mer idag.
pussss

DAGENS OUTFIT !!


BULLAR !!

Hej hej !
Nu är jag hemma , sitter och äter 2 små bullar. I skolan gick det bra, jag redovisade matten. Men nu ska jag kolla på tv! sen blir det träning :)
pussss

Hemma !!

Hej hej ! Nu har jag kommit hem från Karlstad. Det har varit jätte bra där, vi gick på stan och hade det mysigt. Nu håller jag på att skriva en krönika, det går jätte bra. Skriver om Dolphins. kommer bilder sen på kläderna jag köpte, ska ha på mej det imorgon :)
pussss

Love is all i need

Hej hej bloggen Just nu sitter jag i Karlstad hos några kompisar och kollar på en film.......RIO. Kul ! Jo då jätte kul hos dom kommer hem snart och då får ni en bild på shoopingen , en väst och en kjol Men nu ska jag dra . Pussssssssss

Doooolphins

Hej ! Kom hem från skolan vid halv 4 idag, vi slutade klockan kvart över 2. I alla fall skolan gick bra :) Ikväll ska jag på basket match , dolphins herrar ska spela. Men nu ska jag kolla lite på och på dator. Kommer en bild på min outfit sen.
pusss

Baaaasket <3

Hej !
Har precis ätit hembakad pizza och nu ska jag fixa mej till basketen. Åker med bussen halv 4 till stan och sen åker buss där ifrån. Men har fått ganska mycket gjort idag i alla fall :)
pusss

IPHONE 4S HAR KOMMIT !!!

Vill ha!!!!!!!
pussss

PLUGG, PLUGGG !!!

Just nu sitter jag vid dator och pluggar svenska. Vi har hemstudie dag i dag , så nu blir det plugg. Har faktiskt redan pluggat i en timme och en kvart.
puss

Ny bakta bullar!


kanelbullensdage

Snapt inlägg för mitt bateri är snart slut !!!
Men i alla fall skol dagen har varit bra är snart klar med en matte uppgift :) Nu ska jag i alla fall åka ner till svärtinge livs och köpa saker till att göra bulle !! KANEL BULLENS dag i dag, men vi gör nog vanilj också _)
pusss

Shopping igen :):):):)

Höga strumpor // lindex
Hm // Mössa
Ear cuff // silverbox
Pannband // MQ
Present till Alice !!
pusss

Stan med linn !!!

Dagens shopping påsar !! hihih , 5 påsar !!
Hej, dagen har spenderas på stan med Linn idag :) Jätte trevligt blev lite mer shopping bilder kommer. Vi åt där och sen kollade vi runt och sen åkte vi till maxi och träffade min mamma och syster och kollade lite och hittade lite. Sen åkte vi hem ! Nu sitter jag vi datorn ska ta och plugga lite tror jag om jag orkar.
pussss

Dagens outfit !!

Tröja // hm    Byxor // cheap monday    Halsduk // monki   skor // dinsko

Shopping igår !!

Stickad tröja från HM
Jeans från HM
Svarta leggins HM
Örhänge silver box

Shopping !!

Hejhej , idag så har jag varit på stan med mamma ett litet tag och då blev det shopping. Och sen har jag varit med Linn . Imorgon blir det stan med linn! Bilder från shoppingen får ni imorgon så håll utsick.
pusss

Spanien saker!!

Väska 150 kr tror jag
Väska 200kr , drömmfångare 19 kr
Armband 30 kr st
Klänning, vet inte vad den kostade.
Och lite mer ....
pusss

RSS 2.0