Idol !!!!

Hej!
Dagen i skolan har varit bra jag slutade klockan kvart över 2 och tog bussen hem. Chilla lite sen var jag med mina grannar. Just nu så kollar jag på idol och så kollar jag bloggar. Kommer lägga ut bilder på vad jag köpte i Spanien idag !
pussss

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer !!

Hej!
Just nu så sitter jag och kollar bloggar och inte gör något specielt. Nisse gick precis hem för jag har varit "barnvakt " åt han. Vi åt pannkakor och lekte lite :) I skolan i dag så hade jag musik prov och så jobbade jag matte :) Musik provet gick faktiskt ganska bra :) Klockan halv 8 idag så har jag basket träning....längtar :) Men nu ska jag väl lyssna på musik och kolla på bloggar :)

Nu ska jag bli bättre på att blogga :) Jag kommer lägga ut outfit varje dag :) Bra va ?
puss

Best thing a never had

hej !
Sitter hemma och chilla lite! Nisse här och snart så ska jag vandra vidare till Linn ( min granne ) :) Men hade tänkt att ta kort på vad jag köpte i Spanien. Kommer ett inlägg lite senare med bilder på vad jag köpte.  Men nu ska jag ta lite kort och sen gå till Linn och göra något. Ikväll eller klockan 6 så kommer några kompisar hit :)
pusss

.......


Basket träning och pluggning !

Nisse och Lisen , när vi var i spanien :)
Hej !
Kom precis hem från skolan :) Gick upp klockan 7 i morse. Nu ska jag plugga lite och sen klockan 18:45 så ska jag på basket träning :) Men nu ska jag plugga!
pusss

Varit i Spanien :)

Hejhej !
Har inte kunnat blogg på länge för jag har varit i Spanien och haft det underbart :) Vi var där med våra grannar och en Familj till :) Vi har badat, solat, gått i affärer och marknader och bara haft det roligt :) Vi åkte dit förra tisdagen och kom hem i tisdags :) Det var as kul i Spanien och jag SAKNAR Spanien :/

Idag i alla fall så åker jag till Landet med mormor, morfar, Fanny och Mamma. Vi har land ställe i Arkösund :) Vi ska plocka svamp, plugga och ta det lungt :) Men nu ska jag kolla lite på datorn och sen ska vi väl åka:)
pusss

SPANIEN !

¡hola!
Nu sitter jag i har i spaninen och chillar !! Ska snart ga till poolen och bada vantar bara pa isak :)
PUSSS


Packning !!

hej , vaknade klockan 8 idag och kunde inte somna om så gick ner åt frukost och så. nu har jag packat till spanien !! Längtar !!! Men nu ska jag gå ut och kolla vad mina grannar gör :)
pusss

Träning :D

Hej ! Vaknade vid 6 idag . Fixade mej och så sen så åkte jag till skolan och var där och jobbade och så :) Nu har jag kommit hem och sitter här och äter lite yoghurt, om 5 min ska jag åka till mormor och morfar :) Sen så har jag träning klockan halv 8 till 9 :)
pusss

RSS 2.0