Badhuset :)

Hej, vaknade idag klockan 7 och fixade mej och så. Och packade för vi ska till badhuset idag :) Jag tar med mej en macka som lunch, men nu ska jag kolla lite på tv och sen gå till bussen ! Bloggar mer sen !
pusss

Hälsofreak som äter choklad boll !!!


new in !!!

Köpte inte allt samtidigt med det är det senaste jag har köpte :) Allt köpt denna vecka !!
Jacka , 299 :-
Shorta , H&M 99:-
Ring , glitter 59:- Fick den på köpet när jag köpte armbandet under och en ring som Fanny fick :)
Armband, Glitter 69:-
Fick den ringen av en kompis syrra :)
Skor, din sko 399:-
pussss

Dagen !

Hej , blev ingen bloggning för jag hade det fullt upp :) Började med att jag var och plockade svamp, sen kollade jag på fotbolls match, sen var jag med isak och nils och sen med Lisa  :) Rolig dag var det

Idag så vakande jag vi 9 , väldigt tidigt men men. Jag och pappa åkte och hämtade farmor och sen åkte vi till maxi och handlade ( fick en ring och ett armband :D kommer bilder idag ) Sen åkte vi hem och nu har jag varit med Emil, Nils och Isak men jag gick hem nyss :) Nu ska jag ta lite kort på lite nya saker jag har köpt senaste veckan så uppdaterar mer och 15-20 min :)
pussss

Sova !!

Hej! Nu sitter jag och kolla lite på tv och datorn. Maten vi åt var jätte god. Men nu ska jag kolla vidare och sen ska jag sova för jag är jätte trött efter en vecka med skola :)
pusss

Lisa !!

Hej, just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Skolan gick bra, skol fotot blev sådär. När jag kom hem så var jag lite med Nisse och Isak, och sen var jag med Lisa men hon skulle rida så jag gick hem :) Men nu ska jag svärtinge livs och handla något till maten :)
pusss

Skolfoto !!!

Jag just nu ! Bilden är tagen från data cameran så det är dergör det inte är så bra :)
Hej, vaknade klockan 6 så då gick jag upp och fixade mej och åt frukost. Nu sitter jag här och ska gå snart ...om 5-10 min till bussen. Idag har vi skol foto , ska bli kul :) Men nu måste jag fixa , hejdå !!

Stadium arena !!

Hej, kunde inte blogga i går för jag hade inte tid. Snart går bussen ( 7:40 ) , men måste gå lite tidigare :) Idag så ska jag vara i skolan och sedan drar jag och tove till paus och käkar lite där, sen är det träning i stadium arena :) Kanske bloggar mer när jag kommer hem men nu ska jag kolla andra bloggar !
pusss

Basket !!

Min syrra !
Basket träningen gick jätte bra och utvecklingsamtalet, Imorgon är det skolan och det ska bli lite roligt, vi ska börja jobba lite i stegen,men nu ska jag kolla på true talent för det är ju jätte bra.

Utvecklingssamtal

Hej, vaknade vi 10 och har bara suttit nere i soffan och kollat på datorn och tv:n . Nu måste jag fixa mig( ta på mej ) för jag ska ha utvecklingsamtal och träning :)
pusss

Äpple !

Hej, just nu sitter jag och kollar lite på tv och så gör jag lite av våran hemstudiedags uppgift :/ Den var enkel , man skulle bara kolla på våra skolas hemsida och göra två frågor :) Har precis ätit lite lunch , det blev en köttfärs paj :) Gott ! Men nu ska jag virka lite mer på min väska som måste bli klar innan jag åker till Spanien :) Men nu ska jag virka , kommer en bild på virkningen i dag eller i morgon :)
pusss

Ledig !!

Min nya dröm fångare !
Hej, Just nu ligger jag nere i soffan och chillar . Är ledig idag !! Ska virka lite på min väska och kolla lite på datorn , men uppdaterar senare !
pusss

Vissa killar vill förändra hela dig medans andra bara vill förändra en sak, ditt efternamn!

Johanna som sov över hos mej herom dagen !!
Hej, nu sitter jag och kollar lite på datorn, ska snart spela lite kort :) Men dagen har varit bra :) Kollade ju på Hockey match och så gick jag på maxi, jag köpte en jacka . Bild kommer i morgon men nu ska jag spela kort !
pusss

Hockey match !!

Hej, vaknade klockan 10 och åt frukost och så nu sitter jag och kollar på bloggar ! Snart ska jag gå ut och vara med mina grannar. Klockan halv 2 så åker vi in till stallet och kollar på min kusins hockey match :) Sen efter så åker vi till mormor och morfar och fika hos dom. Men nu ska jag ringa Emil !
pusss

Maarknad !!

Bild på hugo, sen deras familj var här och fika :)
Hej , idag så har jag varit ett tag på stan och på marknaden med linn :) Det var kul , om en halv timme så ska jag till marknade med min familj :) Men nu ska jag fixa mej , skriver mer när jag kommer hem :D
pussss

Nytt !!

Skol väska från Stadium // 349 kr
Skor från skopungten // 1 för 49 kr och 2 för 72 !
Halsduk från monki // 150 kr
Drömfångar från agusifestivalen // 50 kr
pusss

Rix fm !!!!

Hej, nu har jag kommit hem från skolan ! Vi gjorde typ inget , vi började vid 8:25 och slutade klockan 1. Vi var också på halvars och åt. Kunde inte blogga i går för jag var i skolan och på rix fm festival och massor. Köpte lite saker så sistone som kommer upp på bloggen i dag , jag lovar ! Men nu ska jag kolla lite på tv !
pusss

Johanna !!!!!!!

Hej ! Idag så har jag gått lite kort på stan och så. Köpte mej en halsduk, kommer bild sen :)
pusss

Johanna !!

Hej, Dagen började med att jag gick upp klockan 8 !!!! Så tidigt har jag nog inte gått upp på hela sommarn typ, men då ducshade jag och sedan fixade jag mej och så åkte vi till olivia och deras familj och var med dom och så! Sen klockan 4 så hämtade morfar mej och då åkte jag till min basket träningen, träningen gick jätte bra och det var jätte kul! Sen åkte jag hem och sen kom Johanna hem till oss och vi har varit hos min granne och kollat på film och så men nu ska vi snart sova !
pusss

Ifk och maxi !!

Hej, nu har jag kommit hem från maxi !! Fick en skola väska och 2 par skor av mormor och morfar, är jätte nöjd! Ni får bilder i morgon. Klockan 6 så åker jag hem  till micaela och lämnar alla påsar och så och sen så ska vi se på ifk matchen, och sen så följer jag nog med henne hem ! Men nu ska jag kolla lite på bloggar och ringa micaela !
pusss

Ifk-Aik

hej, vaknade för ett tag sen och snart eller klockan 1 åker vi in till maxi och träffar mormor och morfar där, där vi ska kolla på väskor. Efter det så äter vi nog lunch och åker hem till dom och är hos dom till min kusin micaela kommer för då ska vi på aik-ifk matchen och det ska bli jätte roligt. Men nu ska jag kolla lite på datorn och sedan börja fixa mej ! Skriver mer sen !!
pusss

Godnatt !!!

hej , nu ska jag sova skriver mer imorgon för du ska jag till maxi, ifk match och träffa min kussin !
pusss

Är med och tävlar !!!!

Är med och tävlar om ett par era - cuffs. Var med du med , tryck på bilden.

Ikea!!

Bästa laget !!
hej, i dag så har jag varit och kollat på min kusins is hockey match , dom vann med 6 - 1. Sen efter matchen så åkte vi till ikea och kolla lite men handlade inget :) Men nu ska jag chatta och kolla lite bloggar så skriver sen!
pusss

Bilder sen loppisen !

bilderna är tagna av sandra !

Goood natt !!!

Hej, kom precis hem från mina grannar, vi var och åt hos dom och var med dom. I alla fall Fannys lag spelade match förut och dom förlorade med det är skit samma för det var ju en tränings match. Men nu ska jag kolla lite på Sagan om ringen och sedan sova !!
pusss

Hemma från loppisen !!

BILDEN TAGEN FRÅN GOOGLE!!
Hej , nu har jag kommit hem ! Det gick bra att sälja grejer på loppisen, vi blev inte av med allt men ganska mycket i alla fall. Nu kommer några kompisar som ska fika hos oss. Sen klockan 5 så ska min syrra spela match och jag kanske ska vara med !
pusss

Loppis !!

Hej , god morgon ! Är jätte taggad för att stå på loppis , eller ? Hihih, men det ska väl bli roligt ! Vi åker om 10 minuter och jag är fixad och klar !! Vi kommer hem vi 2 typ och då kommer det några och ska fika hos oss och sedan klockan 5 så åker vi till finspång där Fanny ska spela match ! Linn kanske följer med vi får se men nu ska vi dra oss mot bilen och sedan åka, så bloggar mer när jag kommer hem !
pusss

God natt !!

hej, nu ska jag gå och lägga mej . Skriver mer i morgon !
pusss och god natt !!!

Linn!!


Min nya header , inte så nöjd men får ha den så länge !
Hej, idag har jag varit i linköping kollade på min grannes träningsmatch och dom vann! Nu ska jag gå till Linn och vi ska bada och fisk !
pussss

BASKET !!!

hej , nu har jag kommit hem ! Var ju hos tove , vi spela mini golf, hoppa stutts matta och lite mer :) Vi hade även basket träning och det gick bra :) Det var en jätte rolig träning. Men nu ska jag kolla lite !
pusss

tove gästbloggar part 3

como te llamas internett! om ni läst rubriken rätt så äre då tove som sitter här :D ja vad ska ja skriva.......................... ehm det har hänt en väldans massa grejer sen ja gästblogga första gången, tex har justin bieber blivit tillsammans med selena gomez, men det kan ni nog inte ha missat, eller ?!?!? menmen nu ska jag klä på mig och så vill filippa att jag ska starta en egen blogg.. (vi får se vad som händer med det..) men kissie ringde och så att hon inte ville ha konkurens, så för att vara snäll mot henne så ksk ja inte starar en nu... menmen nu ska ja fixa mig till bask1'N
hejdå lilltå
med kärlek / tove

Tove !!

Hej , idag vaknade jag vid 9 och då gick jag upp och fixade mej och äta frukost. Snart tar jag bussen till Tove, vi ska väl spela mini golf eller något. Senare så har vi basket träning och det ska bli jätte roligt :) Men nu måste jag fixa klart ! Skriver mer sen!
pussss

Shopping !

hej, idag så vaknade jag vid 9 redan , lite synd när man kunde sova ett tag eftersom mamma och pappa brukar väcka mej vid 9 men nu jobbade dom :) Men Olivias mamma kom och hämtade oss vi 12 och då åkte vi hem till Olivia. När vi kom hem så åkte vi direkt till aboreberg spåret och så sprang vi , jag sprang 5 km och Fanny och Olivia spran 2, 5 . När vi kom hem till Olivia så badade vi i deras pool på en gång :) Sen så har vi gjort massor. Sen vi 5 kom mamma och hämtade Fanny och mej och då åkte vi till maxi köpte lite skol saker, underkläder och solglasögonsskydd . Kommer bilder i ett annat inlägg :) Sen kom vi hem och nu äter vi lite popcorn :) Imorgon ska jah vara med tove åker dit med bussen, så kommer inte kunna blogga . Men nu ska jag chatta med mitt lag :)
pussss

Fanny ! Bästa syrran <3

Hej, dagen har varit toppen :) Fannys kompis Olivia har varit här hela dagen och ska även sova här :) Vi har spelat kort och så cyklade vi ner till kiosken och åt glass , mums ! Imorgon så ska vi vara hos hennen och spela kort och bada :) Men nu ska vi göra något så ses !
Vad har ni gjort i dag ?
pussss

Kort !

Hej, idag så vaknade jag klockan 10 för telefonen ringde och då gick jag upp i stället för att gå och lägga mej . SÅ jag inte sover hela dagen. Men iallafall snart kommer Fannys kompis , men jag ska vara med dom och vi ska spela kort väldigt mycket . Men nu ska Fanny och jag spela kort så ses senare !
pusss

Spela kort :)

Hej, kom precis hem från linghallen, jag spelade lite basket som jag inte har gjort på flera månader :) Jätte kul var det. Idag så har Vera varit här som sov hos oss , och vi har badat i vatten spridaren och spelat kort och bara tagit det lungt . Förlåt att jag inte bloggar så mycke men måste njuta av dom sista sommardagarna nu. Men när skolan börjar kommer jag blogga mer. Men nu ska jag spela kort med mamma och Fanny så ses senare .
pusss

Vera !


Vera!
Hej, idag så har jag varit hos några kompisar. Vi har lekt , hoppat stutts matta och leka ( dom har små barn ). Sen hängde en av deras barn Vera med hem till oss som skulle sova här. När vi åkte vi förbi maxi och kolla lite med hitta inget :) Men nu ska jag köra lite sims för det vill Vera köra så då får det väl bli det :)
pusss

Cyckel tur :)

Hej, Idag har jag inte kunnat blogga för jag har varit på en cyckel tur och sen har jag spelat kort och varit med familjen. Men nu ska jag äta lite godis och kolla lite på tv .
pusss

Är med och tävlar !

Är med och tävlar om en goodie bag ! Tryck på bilden för att komma till tävlingen :)

!

Hej, nu kommer mormor och morfar och hämtar och för vi ska vara med dom i idag . Vi var med dom i går med och då spela vi minigolf och jag kom 3 , men nu ska jag äta något !
pusss

Mormor och morfar :)

Hahah , malin<3
Hej, Idag så vaknade jag klockan 11 :) Ialla fall har inte ätit frukost än så det ska jag göra nu. Idag blir det att åka till mormor och morfar :) Vi kommer väl hitta på något :) Men nu ska jag äta !
pussss

Levis shorts !





Shortsen jag fixa !
Hej, Igår när jag var nere i källaren så hittade jag några levis jeans som jag gjorde till short ! Dom vart jätte bra :D Klippte bara av och sedan vikte jag upp dom , var jätte bra tycketr jag :D
pussss

Fest hos mange !

Hej, Idag blev det inget att göra heller . Men det kan ju faktiskt vara ganska skönte ändå! Har varit ute lite och sen så har jag kollat på en film . Men nu ska jag snart ut och sola lite :D
pusss

rädd!

Satt nyss i tv rummet och kollade på film och då hörde jag någon i köket och då trodde jag det var pappa. Så då ropade jag på pappa och han var där uppe så jag skrek att han var tvungen att komma ner och då var det en skata som hade varit i köket och gud vad jag blev rädd !
puss

Cyckel !

Hej!
Idag vaknade jag väl runt 10,  eller pappa väckte mej då . Jag gick ner och satt mej vi datorn och klockan 1 så cycklade jag ner till affären för att göra en god milkshake till pappa och mej, eftersom pappa är sjuk och det gjorde jag och den blev jätte god ! Men nu ska jag gå och laga lite mat det blir väl potatis bullar eller något. Men nu ska jag laga mat ! Ingen är ju hemma typ, som kan träffas :/
pusss

Nothing!

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering men har inte orkat blogga! Ialla fall i dag så har jag inte gjort någoting alls, eller kollat på film . Föresten i förgår så gjorde jag en liten foto studio i våran källare som jag kommer använda ! Men nu ska jag kolla facebook! Imorgon får jag väl hitta på något roligt !
pusss

Film time !

Hej!
Idag har jag inte gjort så mycket, har suttit inne i det här fina vädret . HAHA, men snart ska jag till Linn och bada . Men nu ska jag kolla på en film :/
pusss

RSS 2.0